Tag til Banko i Vivild

Profilbillede
Astrid Bruun

Hver eneste torsdag klokken 19:00 kan du tage til Banko på Langhøjskolen ved Vivild IF. Her inviteres du indenfor til et sjovt og hyggeligt omgang banko, hvor der er mulighed for at få snakket med en masse glade mennesker og naturligvis at vinde en fin præmie.

Der er ikke nogen tvivl om, at lokalsamfundet i Allingåbro, Ørsted og Vivild er imponerende tæt og stærkt. Det er svært at sige hvad det helt præcist skyldes, men en af årsagerne er nok, at de forskellige foreninger i byerne er gode til at planlægge arrangementer, hvor borgerne kan komme ud at snakke og hygge sig sammen.

Et godt eksempel på dette er Vivild IF, som hver eneste torsdag klokken 19:00 afholder Banko på Langhøjskolen. Vil du gerne til dette kan du nemt taget bussen fra Allingåbro 17:55 eller fra Ørsted 17:45.

Til Banko spilles der med 36 omgange + små spil. Derudover vil der naturligvis blive severet drikke og lidt mad, så man virkelig kan sidde og hygge sig med at få spillet noget banko, og måske endda gå derfra med en præmie.

Alle er velkomne, så længe man medbringer et medlemskort til Vivild IF.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler