Støttegruppe i Norddjurs hjælper pårørende til personer med senhjerneskade

dato

Pårørendegruppe for efterladte til personer med senhjerneskade tilbyder støtte og fællesskab i Norddjurs Kommune

En særlig støttegruppe er etableret for pårørende til personer med en senhjerneskade. Gruppens formål er at tilbyde et rum, hvor deltagere kan dele deres erfaringer, modtage støtte og finde fællesskab blandt andre, der står i lignende situationer.

Mødestedet for den kommende sammenkomst er fastlagt til Træningscenter Auning, beliggende på Elme Allé 6, 8963 Auning. Det næste møde for denne pårørendegruppe er planlagt til tirsdag d. 2. april, hvor det vil finde sted fra kl. 15.00 til 16.30.

Alle interesserede pårørende kan tilmelde sig mødet ved at kontakte Ann Charlotte Christophersen, der er neuropsykolog. Tilmeldingen kan foregå enten ved at sende en SMS til nummeret 23 39 24 68 eller ved at sende en email til annc@norddjurs.dk.

For at kunne deltage i denne pårørendegruppe skal man være pårørende til en person, der har erhvervet en hjerneskade og man skal være bosiddende i Norddjurs Kommune. Møderne er designet til at støtte pårørende på deres rejse og for at facilitere dialog og forståelse omkring de unikke udfordringer, som følger med at være nærtstående til en person med senhjerneskade.

Initiativet sigter mod at skabe et stærkt netværk blandt pårørende, hvor erfaringer og råd kan udveksles i et trygt miljø. Gruppen tilbyder også ressourcer og værktøjer, som kan hjælpe pårørende gennem deres til tider krævende situation.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/mar/paaroerendegruppe-senhjerneskade

Kilde: Norddjurs Kommune