Paul Busk Jensen modtager Frivilligprisen 2020

Profilbillede
Astrid Bruun

Paul Busk Jensen har i mange år kæmpe for at gøre en masse gode ting for Allingåbro. Det har han nu fået anderkendelse af i form af Frivilligprisen, som han for ikke så lang tid siden modtog.

Allingåbro og Omegns Borgerforening har en tradition for at anderkende en person årligt, som gør noget helt specielt for byen. Denne pris gik i år til Paul Busk Jensen, som er et godt forbillede for alle, der gerne vil gøre noget godt for sit lokalsamfund.

Det var formanden Benno Blæsild, der kunne overrække prisen til Paul Busk Jensen. Benno kom med flere gode argumenter til, hvorfor at Paul Busk Jensen fortjener denne pris. Først og fremmest skal han have ros for at være iværksætter og en ægte ide-mand.

Derudover er han næsten også altid med til at skabe aktiviteter for borgerne der lever på Farsøhthus. Deres liv har været meget svært under pandemien, og derfor har det været ekstra fantastisk, at Paul har kæmpet for at sikre at de også har det sjovt.

Traditionstro, så er Paul Busk Jensens navn nu blevet skrevet ind i byens vartegn, som er det store A der står ved vejen, der hvor man kører ind i byen.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler