Oplev frivillighedsfællesskabet og bliv en del af spændende aktiviteter

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Norddjurs Kommune har meddelt, at to fairs afholdes den 13. og 21. marts. Formålet med disse fairs er at informere førtidspensionister og arbejdsløse fleksjob-medarbejdere om forskellige frivillige muligheder og fællesskaber, der er tilgængelige i kommunen.

De byder på en mulighed for at udforske sociale netværk, motionsfællesskaber, fælles interesser og frivillighed i forskellige foreninger.

Fairerne er organiseret som uformelle og hyggelige eftermiddage, der giver deltagerne rigelig tid til at tale med forskellige foreninger. Nogle foreninger tilbyder fritidsaktiviteter, der er skræddersyet til alle, uanset deres begrænsninger. Der er ingen tilmelding nødvendig for at deltage i fairs. Fairerne finder sted på Grenaa Bibliotek den 13. marts og på Auning Bibliotek den 21. marts, begge dage fra kl 13-15.

Det er Norddjurs Kommunes Erhvervs- og Arbejdsmarkedsafdeling sammen med Norddjurs Biblioteker, der står bag arrangementerne, og flere forskellige frivillige foreninger deltager.

En af dem, der har fundet stor glæde i frivilligt arbejde, er Gitte Lund, der startede en strikkeklub i Café Grenaa, der mødes hver mandag. Hun har efter pensioneringen fundet en ny identitet og lykke i volontørarbejdet.

Der er en bred palette af organisationer for de frivilligt interesserede. Disse inkluderer KLAPjob, Det Kreative Hus, Kirkens Korshær, Mødrehjælpen, Røde Kors, Café Grenaa, Netværk for Nye Danskere, Grenaa FC Bowls/Handimotion, Auning Krolf Klub og Åstrup Idrætsforening.

For mere information henviser vi til Michelle Thybo Nielsen, Stab og Erhverv i Norddjurs Kommune, Ane Katrine Uldall Eimng fra Norddjurs Bibliotekerne og Karoline Bergkvist Søgaard, formand for Arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs Kommune.


https://norddjurs.dk/nyheder/2024/feb/messe-med-mange-muligheder-for-foertidspensionister-og-fleksjobbere-i-norddjurs
Kilde: Norddjurs Kommune