Nordisk Bryghus fra Allingåbro serverede for aarhusianere

Foto: Redaktionen.
Profilbillede
dato

I Aarhus på Salling Rooftop var der samlet hele ti forskellige restaurant samt fødevareproducenter, som bød aarhusianerne på den lækre madkultur, som Norddjurs kan byde på.

Salling Rooftop havde for et pr uger siden besøg af ti forskellige restauranter, samt lækre og unikke fødevareproducenter fra Norddjurs for at skabe et større kendskab til den helt fantastisk mad, som Norddjurs kan byde på.

Blandt de forskellige på Salling Rooftop i Aarhus var der bl.a. Claudes Planteskole fra Kolindsund, Linser for Livet fra Skader, Bullseye Spirits Distillery fra Grenaa og det lokale Nordisk Bryghus fra Allingåbro.

Det endte med at blive en stor succes for alle dem der var til stede og baseret på udtalelser fra gæsterne virker det som om, at alle var meget imponeret over den mad, som Norddjurs har at byde på. 

Norddjurs er kendt for at være meget innovative og gode til, at skabe nytænkende retter. Derudover er der specielt gode til at lave mad, som er baseret på friske og lækre råvarer, typisk fra lokalområdet.

Det var altså alt fra klassisk dansk mad til meget innovative retter, der blev serveret. F.eks. er der Kristian Otterup, som bruger meget tang i sine retter.

Kilde: Redaktionen