Norddjurs Kommune fremhæver åbenhed og tilgængelighed med live streamed kommunalbestyrelsesmøde

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Detaljer fra Kommunalbestyrelsens møde i Norddjurs Kommune den 20. februar 2024

Kommunalbestyrelsesmødet, der fandt sted den 20. februar 2024, blev holdt med fysisk tilstedeværelse i rådssalen på rådhuset i Grenaa. Dette møde markerer en fortsættelse af kommunens tradition for åbenhed og tilgængelighed i forvaltningen.

For dem, der ikke kunne være til stede i rådssalen, blev mødet gjort tilgængeligt via live streaming. Dette tiltag understreger Norddjurs Kommunes forpligtelse til gennemsigtighed og ønsket om at engagere borgere, selvom de befinder sig uden for rådssalen.

Borgere, der ønsker at se eller gense mødet, kan tilgå optagelserne via Kommune-tv appen, som er tilgængelig på både iOS og Android platforme. Dette giver en unik mulighed for at følge med i lokalpolitikken, uanset hvor man befinder sig.

Referatet fra mødet blev offentliggjort den efterfølgende dag, den 21. februar 2024, hvilket sikrer, at informationen er tilgængelig og aktuel for interesserede borgere. Norddjurs Kommunes bestræbelser på at opretholde en transparent kommunikation med dens borgere fortsætter med denne praksis.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/feb/referat-af-kommunalbestyrelsesmoede

Kilde: Norddjurs Kommune