Norddjurs Awards hylder frivillige og lokale helte ved stor festlig ceremoni

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Pavillonen i Grenaa dannede fredag aften scenen for Norddjurs Awards, hvor ikke færre end otte lokale prismodtagere blev hyldet for deres frivillige indsatser i kommunen foran over 300 forventningsfulde publikumsgæster.

Borgmester Kasper Bjerregaard åbnede prismodtagelsen og beskrev aftenen som et vigtigt event for at hædre foreningslivet i Norddjurs Kommune. Han lagde stor vægt på prisuddelingsfestens betydning for at styrke frivillighedsånden og hylde det fællesskab, der gør Norddjurs til noget helt særligt.

Blandt de otte prismodtagere var blandt andre Astrid Mikkelsen fra Grenaa Badminton Klub, der blev kåret til ’Årets Frivillige Juniorleder’. Astrid samt de øvrige prismodtagere skal nu bruge de kommende dage på at finde ud af, hvad de hver især vil bruge deres 5.000 kroner i præmiepenge på.

Aftenen var krydret med underholdende indslag mellem de forskellige prisuddelinger. Publikum blev forkælet med musik fra Anders Gantriis og de mange jubilarer fra forskellige foreninger i kommunen modtog velfortjente diplomer.

Nød man ikke tilløkke under festlighederne, fik man i stedet en særlig anerkendelse for hårdt arbejde og mange års tro tjeneste i form af diplomer til 20-40-50 års jubilarerne fra foreningerne.

Årets prismodtagere ved Norddjurs Awards

Blandt aftenens hædrede var;

  • Nørre Djurs HK, der løb med titlen som ’Årets Idrætsforening'
  • Stefan Hjortshøj fra Grenaa Svømmeklub blev kåret til 'Årets Idrætsleder'
  • Rikke Danielsen fra Auning IF Svømmeklub hædret med 'Årets Sportspræstation'
  • Ragn Hibiscus Friis fra Hal22 Grenaa Skatepark hentede prisen som ’Årets Frivillige leder'
  • Frivillighuset i Ørsted's Jane Hansen kunne tage hjem med ’Årets Kulturpris’
  • John Pedersen fra HATS modtog ’Årets Frivilligpris'
  • Den ærefulde 'Årets Handicappris' blev givet til hele holdet bag FC Norddjurs

Norddjurs Awards arrangeres i samarbejde mellem Norddjurs Kommune, Norddjurs Idrætsråd, Norddjurs Fritidsråd, Handicaprådet og Frivilligrådet. Det årlige event sætter fokus på foreninger, frivillige og ildsjæle i kommunen, der yder en stor indsats for at understøtte et rigt og varieret kultur- og fritidsliv.


https://norddjurs.dk/nyheder/2024/feb/festlig-aften-hyldede-frivillige-fra-hele-kommunen
Kilde: Norddjurs Kommune