Mikkel Lynggaard bliver ny leder af Kulturskolen Norddjurs for at foster kunst og kultur blandt unge

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

Mikkel Lynggaard udnævnt som ny leder af Kulturskolen Norddjurs

Mikkel Lynggaard bliver den nye leder af Kulturskolen Norddjurs efter Finn Rosenløv, der går på pension efter 17 års tjeneste. Lynggaard, 33 år gammel og bosat i Aarhus, bringer en bred erfaring inden for musik og kultur til stillingen, inklusiv roller som orkesterchef og projektleder, samt en baggrund i klassisk guitar og musikpædagogik.

Lynggaard, som tidligere har bestridt en stilling ved Kulturskolen Viborg, har været involveret i flere kulturprojekter med fokus på børn og unge. Han har som sit mål at fremme tilgængeligheden af kunst og kultur for børn og unge i Norddjurs Kommune. Hans første officielle arbejdsdag er sat til den 2. april 2024.

Trine Grejsen, der er chef for Kultur, fritid, turisme og biblioteker i Norddjurs Kommune, roser Lynggaards brede erfaring samt hans engagement og faglige viden. Rie Bykærholm Kurdahl, som er formanden for Kulturskolens bestyrelse, ser også positivt på Lynggaards fremtidige indsats og tror på, at han vil udvikle skolen i samarbejde med medarbejdere, bestyrelsen og lokale kulturaktører.

Kulturskolen Norddjurs er en nøgleinstitution i kommunen, når det kommer til at opvække og understøtte en livslang interesse for forskellige kunstarter som dans, musik, drama og billedkunst blandt børn og unge. Med Mikkel Lynggaards ledelse ser fremtiden lys ud for at fortsætte og udvikle dette vigtige arbejde.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/mar/kulturskolen-norddjurs-har-faaet-sig-en-ny-leder

Kilde: Norddjurs Kommune