Lübker Lodge sætter fokus på bæredygtighed og ledelse med topindustri talere

Foto: Norddjurs Kommune.
dato

ESG - Bæredygtighed i fokus ved arrangement på Lübker Lodge

Lübker Lodge ved Nimtofte dannede rammen om et inspirerende arrangement, der satte fokus på vækst, bæredygtighed og ledelse. Begivenheden samlede en række prominente talere, herunder Kasper Bjerregaard, Jeanette Fangel Løgstrup, og Michael Stegger Jensen, alle med dyb indsigt i bæredygtige praksisser.

Arrangementets kerne var diskussionen om bæredygtig ledelse og udvikling af forretningsmodeller, der både er profitable og ansvarlige. Hans Knudsen bød deltagerne velkommen og brugte anledningen til også at nævne det kommende Danish Golf Championship på Lübker Golf og Spa Resort denne august.

Kasper Bjerregaard og Michael Stegger Jensen fra henholdsvis Norddjurs og Syddjurs kommuner delte deres viden og erfaringer med bæredygtige initiativer i deres kommuner, hvilket understregede regionens engagement i miljømæssige og sociale spørgsmål. Jeanette Fangel Løgstrup satte fokus på vigtigheden af ESG (Environmental, Social, and Governance), som et afgørende perspektiv i nutidens virksomhedsledelse.

Dennnis Thagaard tog deltagerne igennem en præsentation, der undersøgte ESG's potentiale og vigtigheden af at integrere strategisk bæredygtighed i virksomhedernes kerneaktiviteter. Dette afspejler en voksende bevidsthed om de langsigtede fordele ved at omfavne et bæredygtigt mindset.

Med Djurslands Udviklingsråd som et strategisk forum bakker både Norddjurs og Syddjurs Kommuner op om bæredygtighed som et centralt element i regional udvikling. Dette arrangement understregede regionens dedikation til at forfølge vækst på en måde, der respekterer og bevæger sig i takt med naturen og samfundet.

https://norddjurs.dk/nyheder/2024/apr/esg-vaekst-med-baeredygtig-ledelse-og-produktion

Kilde: Norddjurs Kommune