Få en gratis influenza vaccination i Allingåbro

Profilbillede
Astrid Bruun

Det er nu en mulighed for alle på 65 år eller mere at få en gratis influenza vaccination fra d. 1. oktober i Allingåbro. Det foregår uden tidsbestilling, så det er altså bare med at slå et smut forbi Vivild Lægehus og så kan du blive vaccineret. Så er du godt sikret mod forskellige inflenza-typer.

Der er gode nyheder for alle som er 65 år eller mere og bor i Allingåbro eller nærområdet. Man kan nemlig lige nu tage forbi Vivild Lægehus og få en gratis influenza vaccination. Med sådan en bliver man optimalt beskyttet mod luftvejsinfektionen influenza. Skulle man stadig være uheldig at blive smittet med influenza, så vil symptomerne være væsentligt mildere.

Det bliver fra d. 1. oktober det er muligt at få denne gratis vaccine og det bliver som sagt i Vivld Lægehus. Vivild Lægehus ligger på Langgade 63 B, Vivild, 8961 Allingåbro. Vil du gerne ringe til dem er deres nummer: 86 48 77 11. 

Det er uden tidsbestilling og bliver tirsdag d. 5. oktober og torsdag d. 7. oktober mellem 08:00 - 11:30 og 12:30 - 15:00. Husk sygesikringskort.

Derudover skal du huske at være forsigtig hvus du: har en kronisk sygdom, er stærkt overvægtig eller er gravid og længere end 12 uger i processen.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler