Den danske sommer er ekstra god ved Allingåbro

Profilbillede

Der er ikke nogen tvivl om, at den danske sommer har været specielt god her i 2021. Vi har kunne nyde den danske sommersol ekstra meget, og det har da også være tiltrængt efter en lang periode med isolation og lukkede cafeer.

Heldigvis, så har sommeren her i 2021 kombineret med lempelser af de forskellige corona-restriktioner for alvor gjort det muligt at komme ud og nyde naturen og solens varme stråler igen. Der har nemlig været exceptionelt godt vejr i lang tid nu og det ser endda ud til at fortsætte. 

I Allingåbro har vejret været enormt godt og vejrudsigterne tyder på, at vejret kommer til at fortsætte med at være fantastisk i lang tid endnu. Siden starten af juli har temperaturen ligget på over 20 grader og vejrudsigterne til og med d. 2. august 2021 tyder på, at denne høje temperatur fortsætter.

Den høje temperatur har også medført, at det har været muligt at komme ud og nyde det det danske havvand. Badetemperaturene har nemlig været helt fantastiske i Danmark. Faktisk, så har de været bedre end mange af de mest populære feriedestinationer.

I mange dele af Danmark har badevandstemperaturerne i Danmark ligget på 21 – 22 grader, men de ved f.eks. Gran Canaria har været på 20 grader. Det har altså med andre ord været varmere at bade ved danske strande end ved strandene på Gran Canaria.

Kilde: Redaktionen