Tag til spændende arrangement med Sanne Munk Jensen

Profilbillede

Bor du i Allingåbro har du mulighed for at tage til et spændende arrangement med Sanne Munk Jensen hos Auning Bibliotek på Kulturperronen. Arrangementet er for børn, men forældrene er naturligvis også velkomne.

Auning Bibliotek har arrangeret et spændende arrangement med Sanne Munk Jensen. Sanne Munk Jensen har skrevet mange fantastiske bøger, som f.eks. ”Tag Gaden Tilbage”; ”Min Dygtige Havfrue”, ”Dig og Mig ved Daggry” og mange flere. Til efteråret kommer hun til Auning Bibliotek, og det kan du og dit barn opleve.

Det er den 5. oktober 2021 Sanne tager til Auning bibliotek klokken 13:00. Det er gratis at deltage, men man skal dog tilmelde sig. Det kan du gøre til Louise Skaarup på tlf. 89 59 27 67 eller via mail på louis@norddjurs.dk. 

Til arrangementet vil Sanne Munk Jensen delagtige gøre de besøgende i hendes rejse til at blive en kendt forfatter, samt tage hende ind i hendes verden som forfatter og hendes forskellige skriveprocesser, Hendes romaner er humoristiske og rå på samme tid, og hun er enormt dygtig til at tale til et ungt publikum på en inspirerende og lærerig måde.

Lyder det som noget for dig og dit barn? Så er det bare med at komme afsted, så i kan opleve Sanne Munk Jensen i action.

Kilde: Redaktionen