Tag til spændende arrangement for børn hos Auning Bibliotek

Profilbillede
Astrid Bruun

Auning Bibliotek har netop planlagt et underholdende og lærerigt arrangement for de kreative børn, som elsker at tegne. Det bliver en hyggelig familie tegneworkshop, så både forældre og børn er inviteret indenfor. Det er gratis at deltage.

Auning Bibliotek holder ”Tegn en forside”, hvor dit barn kan tegne sin helt egen forside til en spændende bog. Det bliver sammen med den talentfulde underviser, Sofie fra Sofies Tegneskole, at dine børn skal tegne den.

Det bliver en hyggelig workshop, hvor Sofie vil lære dit barn en masse omkring det at tegne en flot forside, samtidigt med at det naturligvis også bare skal være sjovt og hyggeligt. Arrangementet henvender sig til alle i børn i alderen 7 - 10 år, som kan komme sammen med en forælder eller bedsteforældre. 

Arrangementet startet med højtlæsning fra bogen, hvorefter i vil snakke om hvad bogen handler om. Ud fra det kan i så komme i gang med at tegne en flot forside til bogen. Det foregår den 20. november fra 10:00 til 12:30 og er gratis at deltage til.

Hvis du og dine børn har mulighed for at deltage, så er det bare med at komme afsted til dette sjove og gratis arrangement.

Kilde: Redaktionen