Rammerne på plads til håndbold i 1. division

dato

Kommunalbestyrelsen sendte tirsdag aften et par gode afleveringer afsted, så Norddjurs Håndbold nu kan koncentrere sig om at spille noget fedt håndbold i den kommende sæson.

Efter et par års nær ved og næsten lykkedes det Norddjurs Håndbold at nå målet om en plads i første division. Det betyder, at der fra næste sæson kræves helt andre forhold, både fysisk og økonomisk.

De sidste ekstra bevillinger til trænings- og kamptimer i Grenaa Idrætscenter og i Nørre Djurs Hallen kom fra kommunalbestyrelsen på deres møde 14. maj. På samme møde blev der givet en ekstra bevilling til Nørre Djurs Hallen. Den blev i vinters ramt af sort, eller nærmere hvidt uheld, hvor fygesne trængte ind gennem taget og blandt andet ødelagde gulvet. Ved mødet fik hallen penge til at få udbedret de skader, der ikke kunne forsikres imod.  

Så inden længe er hallen igen fuld funktions dygtig og forsynet med nyt kampur til de særlige timeouts i 1. division. Urene blev bevilget tidligere på året til de to haller, der snart skal lægge brædder til en perlerække af spændende håndboldkampe. 

”Vi er så stolte af holdet og glæder os til at få en masse spændende og velspillede kampe til Norddjurs, både hjemme i Hulen i Glesborg og hjemme i Grenaa. Vi har ikke meget elitesport på disse kanter, så vi bakker naturligvis op, også økonomisk, når der kan ske noget helt særligt på den front,” fortæller Allan Gjersbøl Jørgensen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Norddjurs Kommune.

”Når sponsorer fra erhvervslivet, mange lokale frivillige og dedikerede spillere har nået så flot et resultat, så er det kun naturligt, at vi som kommune giver en sidste hånd i ryggen og får faciliteterne opdateret. Det er et flot signal om fællesskabet i Norddjurs, at vi både har et stærkt lokalsamfund med en intim atmosfære i hallen og et Idrætscenter i Grenaa, der kan danne ramme om større sportsevents.” Lyder det fra Kasper Bjerregaard, borgmester i Norddjurs Kommune

Kilde: Norddjurs Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.