Nyt fra Allingåbro i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allingåbro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

35-årig mand i kritisk tilstand efter færdselsulykke

En 35-årig mand er indlagt med alvorlige skader, efter han onsdag aften var involveret i en færdselsulykke i krydset Landevejen/Bavnehøjvej i Hadsten. 

Kl. 23.03 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en tuk-tuk og en personbil var stødt sammen i krydset, og både politi og ambulance var hurtigt på stedet. 

Der blev udøvet førstehjælp på stedet til den 35-årige, der var fører af tuk-tuk’en, og han blev efterfølgende indlagt på hospitalet, hvor han p.t. er i kritisk tilstand. 

En 28-årig mand, der var passager i tuk-tuk’en, kom umiddelbart ikke alvorligt til skade, og den 66-årige kvinde, der kørte bilen, kom ikke noget til. 

En bilinspektør skal nu undersøge de nærmere omstændigheder ved ulykken. 

**

 

Havde kokain og kontanter i bilen

En patrulje fik onsdag kl. 21.50 mistanke til en kvinde og en mand, der holdt i en bil på Mariagervej i Randers NV. Betjentene besluttede sig for at kigge nærmere på sagen, og det viste sig at være en god idé. 

Gemt i bilen i bilen lå der nemlig flere salgsposer med kokain og en del tusinde kroner i kontanter. Den 42-årige kvinde og den 19-årige mand i bilen blev derfor begge anholdt og sigtet for narkosalg. 

**

 

Hampplanter beslaglagt efter ransagning

Et tip ledte onsdag kl. 16.59 politiet til en landejendom i en lille by syd for Grenaa. Da politiet mistænkte, at der var stoffer på stedet, blev huset ransaget, og den 43-årige mandlige beboer blev visiteret. 

I haven stod en del hampplanter, og inde i huset lå der kasser med tørrede hampplanter, og betjentene vurderede, at det hele ikke var til eget brug. Den 43-årige blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg, og alle planterne blev beslaglagt. 

**

56-årig sigtet for vold mod butiksmedarbejder

Personalet i en dagligvarebutik på Jægergårdsgade i Aarhus C kontaktede onsdag kl. 8.42 politiet, da en kunde havde slået en medarbejder. 

To mandlige medarbejdere havde været i gang med at lave en video fra butikken, da en 56-årig mand gentagne gange forstyrrede dem. Det førte til en diskussion, der endte med, at den 56-årige slog en af medarbejderne, en 41-årig mand, i ansigtet. 

Den 41-årige og hans kollega tilbageholdt manden og kontaktede politiet. Da patruljen kom frem, blev den 56-årige anholdt og sigtet for vold. 

Medarbejderen kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

**

Kvinde sigtet efter uro på beværtning

En 21-årig kvinde blev natten til torsdag kl. 00.15 anholdt og sigtet efter restaurationsloven, da hun havde skabt uro på en beværtning på Åboulevarden i Aarhus. 

Det var en dørmand, der kontaktede politiet, efter kvinden havde kradset en anden kvinde i baren, hvorefter hun havde slået ud efter dørmanden. 

Da politiet kom frem, tilbageholdt dørmanden kvinden, som fortsat var meget aggressiv og opfarende. 

Hun blev anholdt og kørt til politistationen. 

**

 

Mindre brand ved Ulstrup

Afbrændingen af noget haveaffald gik onsdag aften galt ved en ejendom i Vidstrup ved Ulstrup, og det endte med, at der kl. 17.55 blev ringet efter brandvæsnet. 

Ilden fra haveaffaldet havde nemlig bredt sig til nogle træer, noget buskads og et læhegn. Branden blev dog slukket, inden den bredte sig til beboelse, og ingen personer kom noget til. 

Den mand, der havde brændt haveaffaldet af, blev sigtet efter beredskabsloven ved at have været uforsigtig i sin omgang med ild. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 7.43 skete der et færdselsuheld på Kaløvej ved Hornslet. En 23-årig kvindelig bilist kørte op bag i en bil, ført af en 33-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 23-årige blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Onsdag kl. 10.19 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Houmeden i Randers. 

Onsdag kl. 15.53 skete der et færdselsuheld i krydset Skejbygårdsvej/Randersvej i Aarhus N. En 27-årig kvindelig bilist foretog et højresving og ramte ind i en 50-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 21.45 skete der et færdselsuheld i krydset Frellingvej/Ebdrupvej i Kolind Mark. En 68-årig mandlig bilist blev påkørt bagfra af en bilist, som efterfølgende kørte fra stedet uden at give sig til kende. Den 68-årige kom umiddelbart ikke noget til. Ud fra signalement og registreringsnummer på bilen fandt politiet efterfølgende frem til en 58-årig mand på hans adresse i Aarhus N. Da politiet mistænkte, at han havde været påvirket under kørslen, blev han anholdt og sigtet og fik foretaget en blodprøve. 

Onsdag kl. 22.31 skete der et færdselsuheld på Hovedgaden i Allingåbro. En 24-årig mandlig bilist kørte ind i en bil, der holdt parkeret i siden af vejen. Ingen personer kom umiddelbart noget til. Den 24-årige blev sigtet efter færdselsloven. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Hasselengen i Hasselager begået mellem tirsdag d. 6/9 kl. 15.30 og onsdag d. 7/9 kl. 9.00
På Rosensgade i Aarhus begået torsdag d. 8/9 mellem kl. 00.30 og kl. 3.00

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi