Nyt fra Allingåbro i politiets døgnrapport

Profilbillede

Allingåbro er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fremstilling i Retten i Randers kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 13.00 en 23-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han sigtes for to tilfælde af vold samt for vidnetrusler begået mod en 24-årig kvinde. Manden fremstilles med henblik på varetægtsfængsling, og anklageren anmoder om lukkede døre. Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen.


**

Tog billeder af kvinder på strand

En 29-årig kvinde kontaktede søndag eftermiddag kl. 15.50 politiet. Kvinden fortalte, at hun opholdt sig i kvindeafdelingen på Den Permanente ved Risskov. Her var en båd netop kommet forbi med meget kort afstand til kvindeafdelingen. I båden sad to mænd, og den ene så ud som om han filmede eller tog billeder af kvinderne.

En patrulje kørte straks til området og fandt ved Egå Marina en båd, der svarede til billederne og beskrivelsen, som kvinden havde sendt, og betjentene tog kontakt til to mænd på henholdsvis 66 og 33 år, som var ved at tage båden op af vandet. På den 33-åriges telefon fandt betjentene billeder, der svarede til kvindens anmeldelse, og han blev derfor sigtet for blufærdighedskrænkelse.**

Traktor kørte fra færdselsuheld

En 48-årig kvinde fik søndag eftermiddag kl. 13.27 påkørt fronten af sin bil, som holdt parkeret på en parkeringsplads på Rougsøvej i Allingåbro. Kvinden forklarede, at hun havde været inde og handle, og da hun kom ud, blev hun kontaktet af en mand, som fortalte, at en traktor med ballepresser havde påkørt kvindens bil. Vidnet havde forsøgt at få traktoren til at standse, men føreren kørte fra stedet. Politiet hører gerne fra føreren eller andre, der har oplysninger om uheldet, på tlf 114.


**

Færdsel


Søndag kl. 12.25 skete der et færdselsuheld på Kystvejen i Rude Strand ved Odder, da en 51-årig kvindelig bilist kørte ud fra et grundstykke uden at overholde sin vigepligt, og her ramte en 54-årig mandlig motorcyklist. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

En 26-årig mandlig bilist blev søndag kl. 17.15 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Hovedvejen i Nimtofte.

En 46-årig mandlig bilist blev søndag kl. 18.05 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på Grenåvej i Randers.

En 39-årig mandlig fører af en scooter blev søndag kl. 20.24 anholdt og sigtet for spiritus- og narkokørsel, da han blev standset på Tornøegade i Odder. Da manden nægtede at blive på stedet under anholdelsen og flere gange spændte op i kroppen og kæmpede imod, blev han desuden sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

Natten til mandag kl. 03.53 blev en 31-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset på Mariagervej i Randers. Han blev desuden sigtet for kørsel uden førerret.


**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Søren Møllers Gade i Randers begået mellem lørdag den 13/8 kl. 22.30 og søndag den 14/8 kl. 06.00
  • På Kalmargade i Aarhus begået søndag den 14/8 mellem kl. 01.20 og kl. 10.00
  • På Februarvej i Aarhus V begået mellem tirsdag den 9/8 kl. 16.00 og søndag den 14/8 kl. 16.30
  • På Schousgade i Randers begået søndag den 14/8 mellem kl. 15.00 og kl. 21.15

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi