Medarbejderne ApS: PROJEKTLEDER MED POTENTIALE TIL MEDEJERSKAB

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Indgangsvinklen til jobbet som projektleder kan være mange, og det samme kan din nye titel.

Vi leder først og fremmest efter en erfaren og vedholdende medarbejder, der har stor økonomisk projektforståelse og er klar til at gå forrest og blive en vigtig del af hverdagen hos MK Stål og Maskinteknik.

 

Virksomheden dækker alt inden for maskintekniske løsninger fra specialløsninger, reparationer og industriel maskinkonstruktion i alle størrelser. Deres hovedbeskæftigelse er inden for råstofindustrien.

Hvordan ville din hverdag se ud?

I rollen som projektleder bliver din primære opgave at stå i spidsen for virksomheden og skabe projekter fra bunden. Du kommer til at lede og koordinere projekterne, samt fordele opgaver effektivt og sikre, at hver medarbejder er godt i gang med deres arbejde.

Du vil være ansvarlig for at håndtere indkøb af nødvendige materialer og samtidig overholde projektbudgetterne.

En betydelig del af din rolle vil også være at modtage forespørgsler og give indsigt i udviklingen af maskin- og stålprojekter overfor kunder.

Din daglige opgaveportefølje indeholder også en del samarbejde og faglig dialog. Du skal effektivt kommunikere med samarbejdspartnere og kolleger, udveksle idéer og finde løsninger i tæt dialog med værkfører og den øvrige ledelse.

Din evne til at udføre præcise økonomiske beregninger og træffe velovervejede beslutninger om indkøb af materialer vil være afgørende. Det omfatter vurderinger af økonomien i projekterne som helhed samt omkostningseffektiviteten ved indkøb af delmaterialer som gearkasser, hydraulikdele og stål/jern.

 

Hvad kan MK tilbyde dig?

  • Stor frihed under ansvar
  • Konkurrence dygtig løn efter kvalifikationer
  • Fleksible arbejdstider, du selv er med til at fastlægge
  • Medejerskab på sigt, for den rette kandidat

 

Hvem er du?

 

Du kan have en baggrund som projektleder, maskiningeniør, maskinmester, assisterende værkfører, smed med ledererfaring etc.

Hvis du har erfaring med SolidWorks eller Inventor, vil det være en ekstra fordel men ikke et krav.

Er du samtidig én der har et naturligt sælger-gen og rådgivnings evner, er det et plus.

 

Hvad så nu?

MK Stål og Maskinteknik samarbejder med rekrutteringsvirksomheden Medarbejderne, så det er os, du tager fat i - i første omgang. Kontakt regionschef Berit Færgemann på tlf.: 25234604.

Du må gerne uploade dit CV med det samme ved at trykke på knappen ”Søg stilling”. En ansøgning er ikke nødvendig. Er du en oplagt kandidat, skal vi nemlig nok få talt med hinanden.

Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Om virksomheden

MK Stål og Maskinteknik er på 15 år vokset fra at være en enmandsvirksomhed til i dag at have over 20 ansatte, råde over to store produktionshaller, velindrettede kontorbygninger og en omfattende maskin- og vognpark.

Virksomheden dækker alt inden for maskintekniske løsninger fra specialløsninger, reparationer og industriel maskinkonstruktion i alle størrelser. Deres hovedbeskæftigelse er inden for råstofindustrien.

Virksomheden ligger i Nørager.  

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Medarbejderne ApS, Godsbanegade, 8700 Horsens

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://medarbejderne.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1015380

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5898180

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet