Medarbejder til myndighedsopgaver indenfor drikkevand og grundvandsbeskyttelse søges hos Norddjurs Kommune

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Ny medarbejder med lyst til at bidrage til arbejdsfællesskabet og sikre en høj faglig kvalitet på drikkevandsområdet søges til Norddjurs Kommune.

Om jobbet

Vi søger en ekstra kollega til at varetage myndighedsopgaver og projekter indenfor vandforsyning og grundvandsbeskyttelse. Du kommer til at indgå i et fagteam på 4 medarbejdere, når vores ene kollega er tilbage fra barsel. Teamet arbejder bredt med drikke- og grundvand. Dine opgaver er tværgående og løses i tæt samarbejde med afdelingens øvrige fagteams.

Du kommer til at indgå i forskellige samarbejdsrelationer både internt og eksternt, da opgaverne ofte foregår i feltet mellem borgere, vandforsyninger og deres forbrugere, samt kolleger på plan og miljøområdet. Det er derfor vigtigt, at du kan bidrage med stor faglig viden om grundvand for derved at understøtte opgaveløsningen i afdelingens øvrige fagteams. Viden om geologi og terrænnær hydrologi er et plus. 

Vi forventer, at du trives med at være en del af en mindre arbejdsplads og gerne har robust faglig viden og myndighedserfaring inden for drikkevandsforsyning. Vores arbejdsopgaver dækker blandt andet BNBO og indsatsplanlægning, grundvandsfaglige vurderinger, vandkvalitet, grundvandskemi, indspil til indvindingstilladelser med mere. Erfaring inden for disse områder er derfor en fordel. 

Derudover arbejder vi løbende på at skabe en mere robust vandforsyning i tæt samarbejde med vandværkerne, og det er derfor vigtigt, at du har erfaring eller interesse for planlægningsopgaver relateret til vandforsyning. Opgaveporteføljen er bred og der kommer helt sikkert opgaver ud over de nævnte, hvilket kun bidrager til at gøre jobbet alsidigt og spændende.

Hvem er du?

Vi har en serviceminded tilgang til opgaverne, er fremtidsbevidste og har et særligt blik for borgernes og samarbejdspartneres behov. Desuden lægger vi stor vægt på at løse opgaver sammen med vores kollegaer og hjælpe hinanden som et team. 

Vores ønskeliste til den ideelle kollega er blandt andet:

  • Du har en relevant uddannelse som f.eks. geolog, ingeniør, biolog, agronom eller lignende.
  • Du har gerne flere års joberfaring inden for drikke- og grundvandsområdet.
  • Du er engageret og løsningsorienteret.
  • Du kan bevare overblikket i en presset situation.
  • Du er en god holdspiller.
  • Du kan koordinere og prioritere.
  • Du er god til at række ud og synes åben og klar kommunikation er vigtig både i trygge relationer og i de spændte situationer.
  • Du har et godt ’drive’ og kan afslutte opgaverne til tiden.
  • Du har erfaring med digitale værktøjer såsom GIS, BEST og MiljøWeb.

Vi lægger vægt på, at du er åben og faglig stærk, er god til at samarbejde og deler din viden med andre kollegaer.

Hvem er vi

Plan-, Byg- og Miljøafdelingen er organiseret i flere fagteams og kan tilbyde et godt fagligt miljø med gode kolleger, som sætter pris på fællesskab og videndeling. Vi tilbyder en inspirerende og afvekslende arbejdsplads, med gode muligheder for at anvende og styrke dine kompetencer. Vi arbejder med styrket borgerkontakt og har naturligt fokus på at finde de bedste løsninger i tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. 

Du vil få gode muligheder for selv at planlægge din arbejdsdag og holde dig opdateret ved kurser og anden efteruddannelse. Vi er en rummelig arbejdsplads med flekstid, mulighed for hjemmearbejdsdage og fokus på trivsel.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdspladsen ligger i Allingåbro (8961) kun 15 min fra motorvejsafkørslen.
Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den relevante faglige organisation. Lønnen forhandles i henhold til Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer/uge.

Er du interesseret i jobbet skal vi modtage din ansøgning og CV senest den 18. august 2024. 

Ansættelsessamtaler forventes afviklet fredag den 23. august 2024 i uge 34 med henblik på opstart pr. 1. oktober 2024.

Hvis du vil vide mere
Spørgsmål kan rettes til Plan, Byg og Miljø ved miljøsagsbehandler Mai Hansen tlf. 89 59 40 09 og Jacob H. Hilliger tlf. 20 43 21 42, eller chef Henrik Scharling Bernberg tlf. nr. 40 13 45 40. 

 

Vores Norddjurs

I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden. 

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: 

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Norddjurs Kommune, Kirkestien 1, 8961 Allingåbro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6087283

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet