Lokaldysten kommer snart til Allingåbro

Profilbillede
Marie Munk

Lokaldysten er en sjov og venligsindet dyst, hvor forskellige små byer kan kæmpe mod hinanden. Lokaldysten har allerede været vidt omkring. Den 15. var der f.eks. lokaldyst i Nørager, d. 17. i Allingåbro og i næste uge bliver den heldige vinder fundet.

D. 17. er der lokaldyst i Allingåbro. Den kommer direkte fra Nørager, som havde lokaldyst d. 15. Det vil også sige, at vinderen af den store lokaldyst bliver fundet i næste uge.

Lokaldysten er et motionsevent, som skal samle borgerne i de små hyggelige byer der ligger rundt omkring i Norddjurs. Den første motionsfest fandt sted i Vivild.

Da Vivil holdte deres motionsfest og startsskuddet på Lokaldysten blev det en kæmpe stor succes. Vejret var helt fantastisk og smilene var store hos alle de mennesker der mødte op. 

Det var tæt på en fjerdedel af hele byen, som var ude og cykle, løbe, gå eller bare på en eller anden måde være med til at skabe den fantastiske folkelige feststemning. 

Nu er der ikke lang tid til, at lokaldysten kommer til Allingåbro d. 17. september, hvor det så er Allingåbro’s tur til at vise hvor godt et sammenhold byen har.

Vinderen af hele dysten findes d. 20. september.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler