Kursusansvarlig og underviser til GIS på Skovskolen Djursland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du give din GIS viden videre til næste generation af skov-og landskabsingeniører?
Så er det nu, du skal slå til og søge job på Skovskolen!


Vi søger en GIS-underviser til 1. og 2. år på uddannelsen til skov- og landskabsingeniør.

Skovskolen på Institut for Geovidenskab, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet søger en underviser inden for GIS med tiltrædelse 1. august 2023 eller hurtigst muligt.

Stillingsindhold
På 1. år indgår GIS som en del af et introducerende fag – Skov og landskab. Her arbejder de studerende bl.a. med GIS-projekter, -data og –apps, som på forhånd er udvalgt i samarbejde med underviserne på 1. års kurserne. Som GIS-underviser skal du kunne fejlfinde og rette de problemer, der opstår efter de studerende selv har installeret programmet og de udleverede projekter og data. Som GIS-underviser skal du derudover kunne formidle, hvad man bruger GIS til i den praktiske verden og skabe sammenhængen til fagområdet på Skovskolens ingeniøruddannelser.

På 2. år skal du - som kursusansvarlig og underviser - have indgående erfaring i analyse og visualisering af vektor-, raster- og point-cloud data. Da de studerende arbejder med praktiske cases, er det en fordel, at du har erfaring fra forvaltning i den grønne sektor – som oftest er dér, de studerende får arbejde.

På 2. år er der GIS undervisning i en hel blok (7,5 ETCS). I dette fag lærer de studerende selv at håndtere GIS: opsætte programmer, finde og bearbejde relevante data samt foretage avancerede analyser og visualiseringer. Kompetencerne benyttes i de efterfølgende fag på uddannelsen og i praktikopholdet. Vores studerende er kendt i branchen for at have stærke GIS kompetencer.

Der arbejdes på Skovskolen med Open Source GIS - QGIS, WebODM og PostgreSQL databaser, hvor det er muligt.

Da der til stadighed udvikles nye metoder og anvendelser, er det også vigtigt at du er på forkant med udviklingen inden for GIS og geodata. Emner som Remote Sensing, Machine Learning, GPS, Lidar, Geodatabaser mv. har formentlig din interesse.

Du kommer ikke til at stå alene med opgaven. Vi er et stærkt team af undervisere på Skovskolen Djursland, hvor de fleste undervisere har solid teoretisk viden og mange års praktiske erfaringer. Vi kender situationen, hvor man skal have plads til selvstændigt at prøve sine ideer til undervisning af og en gang imellem også har brug for kollega-sparring. Samtidig bakkes du op af en erfaren underviser i Nødebo, som har erfaring med at undervise i de emner, som du skal stå for.

Skov- og landskabsingeniøruddannelsen er i vækst. Det har i mange år været muligt at tage uddannelsen i Nødebo, og siden 2020 har det også været muligt at tage uddannelsen på Skovskolen Djursland ved Auning.

Kvalifikationskrav

  • En relevant uddannelse og praktisk erfaring inden for GIS, gerne med erfaring fra den grønne sektor.
  • Gerne undervisningserfaring eller interesse for formidling af faget.
  • Det er vigtigt, at du er god til at planlægge og kommunikere din plan til de studerende, samtidig med at du er åben overfor kreativitet.
Arbejdsstedet
Skovskolen er en del af Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) på Københavns Universitet. Skovskolen har godt 90 ansatte, som arbejder med uddannelser og kurser indenfor for skov, park, landskab, friluftsliv og formidling. Derudover løser Skovskolen udviklingsopgaver og udbyder efteruddannelseskurser på alle niveauer inden for fagområderne samt udbyder kurser og rådgivning som indtægtsdækket virksomhed.

Skovskolen tilbyder et uhøjtideligt, fleksibelt arbejdsmiljø med en gruppe af dedikerede og engagerede undervisere og studerende. Skovskolen Djursland er placeret midt i Løvenholmskovene i unikke og smukke omgivelser.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes på grundlag af gældende overenskomst.

Ansættelsesområdet er Københavns Universitet og med Skovskolen, Eldrupvej 2, 8960 Auning som tjenestested. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Du indgår i Skovskolens samlede gruppe af undervisere med reference til studielederen på skov- og landskabsingeniøruddannelsen.

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet og vi prioriterer faglig og pædagogisk kompetenceudvikling højt.

Yderligere information
Yderligere oplysninger om job, ansættelsesforhold og arbejdssted fås ved henvendelse til Uddannelseschef Thomas Andersen 24 61 29 78 eller Lektor Lene Fischer 40 11 50 84

Ansøgning og samtale
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via jobportalen på KU.dk. Tryk på ”SØG STILLINGEN” for at fremsende ansøgningen elektronisk.
Ansøgningen skal være bilagt CV og dokumentation for relevant uddannelse. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger.

Ansøgningsfristen er den 18. juni 2023.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Stillingen ønskes besat fra 1. august 2023 eller snarest.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 22. juni 2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

KU - SCIENCE - NBI, Nørre Campus, Blegdamsvej 17, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1307&ProjectId=159402&DepartmentId=18976&MediaId=4632&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844162

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet