Knallertfører forsøgte at flugte fra Politiet

Profilbillede
Linnéa Funk

Den anden sag var fra onsdag kl. 09.11, hvor en patrulje ville foretage en rutinekontrol af en knallert, der kom kørende på Rougsøvej i Allingåbro. Føreren af knallerten havde dog tilsyneladende intet behov for at tale med politiet, så han lavede en hurtig u-vending og forsøgte at stikke af. 

Under flugten kørte føreren blandt andet imod færdselsretningen og den forkerte vej rundt i rundkørslen, hvorefter han fortsatte sin kørsel med meget høj hastighed. Patruljebilen kørte op på siden af knallerten, og betjenten på passagersædet steg ud og forsøgte at få føreren til at standse. 

Kort før han nåede op til politibilen bremsede føreren ned, men kort efter accelererede han igen og forsøgte at køre uden om betjenten, der dog fik fat i hans jakke. Betjenten blev herefter kortvarigt trukket efter knallerten, indtil denne til sidst væltede ud i græsrabatten. 

Den 17-årige fører af knallerten blev sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for flere overtrædelser af færdselsloven, for ikke at have påmonteret nummerplade på knallerten og for at køre på en ulovlig knallert, der var konstruktivt ændret til at kunne køre op mod 60 km/t. Knallerten blev herefter beslaglagt med henblik på konfiskation. 

Kilde: Østjyllands Politi

Kilde: Østjyllands Politi
Flere artikler