Bliv en del af vores fantastiske hjemmeplejeteam!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er det dig, der skal være afløser i vores fantastiske hjemmepleje?
Står du og mangler arbejde – weekendarbejde, sommerferiejob eller tilkaldevikar så læs videre her. Det er vigtigste er at du har lysten til at arbejde med mennesker.

Som afløser hos os kan du både være ansat til faste weekend vagter, hver 2-3 weekend og/eller med mulighed for ekstravagter. Du kan være tilkaldevikar med vagter, der er planlagt i god tid, ad hoc eller du kan få et sommerferievikariat og få erfaring fra hjemmeplejen og mulighed for at tjene lidt ekstra penge.  Der vil løbende blive kaldt ind til samtaler.

Om jobbet

Du bliver en del af et selvstændigt, stærkt og meget velfungerende team af hjælpere, assistenter og sygeplejersker i alle aldre. Hos os møder vi hinanden med respekt, hjælpsomhed, humor og høj faglighed. Det er vigtigt for os, at du får en god start på dit nye job uanset om du er afløser eller om du er fastansat og derfor kan du regne med en grundig introduktion. 

På en arbejdsdag i hjemmeplejen er dine primære opgaver at hjælpe borger med personlig pleje, praktisk hjælp, kommunikere med både borger, pårørende og kollegaer og have omsorg for borgeren. Du vil få en elektronisk køreliste som planlæggerne har lavet til dig og du vil selv have medansvar for at strukturere opgaverne på listen.

Vi tror på, at alle mennesker er noget særligt. Derfor arbejder vi i Norddjurs aktivt med at støtte vores borgere i at skabe rammerne for det liv, de ønsker. Med afsæt i deres livshistorie og drømme for fremtiden. Og ved at inddrage familie og netværk aktivt.

Det kræver dygtige medarbejdere. Medarbejdere som dig. Som har lyst til at være en del af en nysgerrig og udviklende kultur. Og som har lyst til at gøre en forskel for vores borgere. Med kyndige hænder og et varmt hjerte.

Om dig
  • Du har lysten til at hjælpe andre mennesker.
  • Du er nysgerrig på at lære nyt.
  • Du har gå på mod.
  • Du er mødestabil og fleksibel.
  • Du vil gerne dine kollegaer.
  • Du har et godt humør.
  • Du har kørekort.
Om os

Vi vægter et selvstændigt råderum for medarbejderne og arbejder med en flad og åben kultur, hvor vi hjælper hinanden og hvor nye ideer er spændende. Vi har en uformel omgangstone, og arbejdspladsen er rummelig med plads til forskellighed.

Ledelsen og medarbejderne arbejder tæt sammen så den faglige sparring er tæt på.

Vi er mere end en arbejdsplads hos os er der en særlig holdånd. Her er du ikke bare en funktion, du betyder noget særligt for dine kolleger og for borgerne og det kan mærkes. Når du bliver mødt med et smil. Og et ”go’ morn”. Vi synes det er vigtigt med en arbejdsplads, hvor der er plads til sjov, forskellighed, et kram på en dårlig dag, og til fredagskage. Her har du indflydelse på din vagtplan, så der er overskud til at du kan være noget for andre mennesker.

Ansøgningsfrist er d. 10. juli 2024 – søg endelig allerede nu.

Hvis du har spørgsmål så kontakt afdelingsledere Tina F. Due eller Dorte Ungstrup på tlf. 24 43 21 74 / 29 74 41 04

 

Vores Norddjurs 

I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordnetlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs. 

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden. 

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: 

Organisations- og ledelseskodeks (norddjurs.dk)

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Norddjurs Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Norddjurs Kommune, Halvej, 3, 8961 Allingåbro

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066144

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet